El passat dissabte 19 de febrer, les grades del Pavelló 1r d’Octubre es van omplir d’aficionats del Club i aficionats del futbol sala per gaudir del partit que disputava el nostre Infantil A contra el FC Barcelona, que arribava a la capital de La Noguera en la 2ª posició de la classificació.

Una bona primera part de resistència per part dels nostres joves jugadors, va generar gran ambient a la grada per acompanyar-los en obtenir un resultat algo més ajustat que en partits anteriors.

La 2ª part, tot i l’esforç per mantenir-se viu dins del partit, la superioritat dels barcelonins, feien desaparéixer mica en mica la possibilitat de resisistir fins al final.

Més enllà del resultat final, l’actitud i caràcter dels nostres jugadors, van ensenyar a tots els aficionats que tot i no tenir resultats esperats durant la temporada, seguiran luitant i gaudint de la categoria.